Våra hundar 

Salza 

Salza (Elestorps Chateau Clinet) är född 2008 och är en underbar dam. Salza älskar att springa runt lös och vakta gården. I flocken är det Salza som bestämmer och hon ser sig själv förmodligen lite som en drottning på gården. 

Salza har haft två kullar som resulterat i mycket fina valpar. Idag är hon pensionerad och njuter av ett liv på landet. 

Läs gärna mer information om Salza här- på Svenska Kennelklubbens hemsida "hunddata".

SEUCH DKUCH KBV

HD A/A

Genomfört MH med skott


Zibelle 

Zibelle (Elestorps Belle de Boskoop) är född 2013 och är Salzas valp. Zibelle är en charmör som kan få alla att falla för henne bara med en blick. Hon älskar att springa runt lös i den stora hundgården och njuter av sällskap. Mest av allt gillar hon att gosa och kan sitta länge och väl vid ens sida för att få mysa. 

Zibelle har haft en kull där hon fick sex underbara valpar. 

Läs mer om Zibelle här - på Svenska Kennelklubbens hemsida "Hunddata"

C.I.B. SEUCH DKUCH NOUCH FIUCH

HD A/A

Genomfört BPH med skott

Enzo


Enzo (Magnus Artax' Angels) är född 2015 och kommer från Polen. Han är uppfödd av Kennel Artax' Angels. Han är en oerhört trevlig hund som mest av allt gillar att jaga hästarna från insidan av hundgården. Men han är även en mysig kille som tycker om att vara med familjen.

Läs mer om Enzo här - på Svenska Kennelklubbens hemsida "Hunddata"

C.I.B. SEUCH DKUCH NOUCH Nord JV-15

HDB2 (Tyskland)

Genomfört BPH med skott

DCM fri

Iriz

Iriz (Naomeh's Absolut Enchanted).  Iriz kommer från Danmark (Naomeh's kennel i Fredriksveark) och är född i oktober 2017. Hon bor hos Amandas syster Alicia, i Göteborg. 

Iriz är ett energiknippe som älskar alla. Hennes bästa lekkompis är Doriz. Iriz är en mycket trevlig och älskvärd hund som har lätt för att lyssna och lära. Iriz tycker mycket om att träffa sina kompisar på hundpromenaderna samt att få springa runt och testa agility hindren i hundgården. 

Läs mer om Iriz här - på Svenska Kennelklubbens hemsida "Hunddata"

SEUCH DKUCH KBV-18

HD A/A (Danmark)

Genomfört BPH med skott

Doriz

Doriz (Grimetons Ziers Disco Volante) är vår yngsta hund i kenneln, hon bor hemma hos Amanda i skintebo. Doriz är Zibelles valp från bilkullen som föddes i mars 2019. 

Doriz är en tjej med mycket energi och bus i. Hon tycker mycket om att leka jage med andra hundar speciellt Iriz eller träna på intelligensen med olika godis spel.

Doriz tycker om att få mycket närhet och hon vill gärna gosa med både människor och djur som hon känner flera gånger om dagen. 

Läs mer om Doriz här - på Svenska Kennelklubbens hemsida "Hunddata"

Hon kan även se ut såhär efter en dag i stallet
Hon kan även se ut såhär efter en dag i stallet